СТИЛ 8

СТИЛ 8

кв. Железник, бул. България 129
Стара Загора ,
България
25.59997
42.41479
UserLikes
Име: СТИЛ 8
Адрес: Стара Загора , кв. Железник, бул. България 129
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.stil-8.com
Отрасъл: Търговия с интериорно обзавеждане
Дейност:

Търговия на едро и дребно с тапети

Ключови думи: стил8 еоод, търговия, едро, дребно, тапети

За нас

Фирма Стил-8 ЕООД е на българския пазар от 17 години. Основната ни дейност е търговия на едро и дребно с тапети, като официален дистрибутор на българската фабрика Алмапласт - Ботевград. Предлагаме и най-новите колекции тапети, произведени от водещи европейски компании - немски, италиански и холандски дизайнерски изпълнения. Тапетите ни са винилни, хартиени, текстилни и с ПВЦ покритие. Ще Ви представим едно изключително богатство от цветови решения. Можем да постигнем ефектни комбинации чрез лепенето на тапети хоризонтално или вертикално.


Неслучайно родината на тапета е Китай, където първоначално са били използвани ръчно рисувани платна за декорация. Те са изобразявали пейзажи, птици, цветя. Днес тапетите триумфално се завръщат в декорацията на съвременния дом. Внасят неповторим уют и топлина. Миещата повърхност лесно се поддържа чиста. Те са плътни, здрави и устойчиви на външни наранявания и светлина.


В магазини Стил гр. Стара Загора ще намерите още и ламиниран паркет, мокети, килими, балатум, мебелно фолио, фототапети, корнизи, завеси за баня, домашни потреби, сувенири и керамика. Предлагаме богато разнообразие от модели и индивидуална работа с всеки клиент. Заедно предоставяме на хората възможност да се наслаждават на по-качественото си ежедневие вкъщи или по време на работа.


Ние създаваме мечти!





 

Открийте ни в Google+